| Kundereferencer

 • Rapidus

  ”Rapidus har i mange år benyttet ABC Oversættelser til at oversætte nyhedsartikler om erhvervslivet i Øresundsregionen fra svensk til dansk. De arbejdede altid hurtigt og korrekt, med et godt øje for detaljer, også når det handlede om mere avancerede tekster om eksempelvis bioteknik og udvikling af nye lægemidler.”

  Erik Olausson, chefredaktør for nyhedsbureauet Rapidus  
 • Som rådgivende kemiingeniør

  ”Som rådgivende kemiingeniør har jeg tit haft behov for oversættelse til dansk af kemiske tekster, bl.a. sikkerhedsdatablade. Problemet er, at det langt fra er alle oversættelsesbureauer, der behersker dette specielle område. Her har ABC Oversættelser igen og igen imponeret mig med deres dybtgående viden om kemisk terminologi.” Mogens V. Møller, rådgivende kemiingeniør  
 • OP3 Consulting

  ”OP3 Consulting, der har sit udspring i Informedia Communication AB, er et PR-bureau i Stockholm. Vi har i mere end ti år hjulpet vores kunder med at blive synlige på deres vigtige eksportmarkeder, herunder Danmark.

  Vi skriver normalt vores pressemeddelelser på svensk og benytter derefter professionelle oversættere – det giver langt det bedste resultat. Når det gælder oversættelser til dansk, har ABC Oversættelser hjulpet os gennem alle årene, og vi er særdeles tilfredse med samarbejdet. Vi får hurtig hjælp, og teksterne bliver altid oversat professionelt.”

  Magnus Deutgen, OP3 Consulting  
 • Hanne Bang

  ”Vi har undertiden brug for at få oversat brugervejledninger og andet markedsføringsmateriale til kosmetikprodukter. I den forbindelse har vi ofte benyttet os af ABC Oversættelser. De har hver gang leveret kvalitetsoversættelser med fornemmelse for målgruppen og altid leveret til den aftalte tid.”

  Hanne Bang, Hanne Bang Cosmetics  

Kundereferencer